Najave / DOGAĐAJI

Prijavite se za učešće na 5. BHDIAFOR-u

06.07.2018. 09:39 / Izvor: Akta.ba

Peti biznis forum bosanskohercegovačke dijaspore (BHdiaFor) će se održati u srijedu 25. jula 2017. u hotelu INTERA Tehnološkom Parku (Bišće polje bb) u Mostaru u 11:00h.

Organizator događaja je Biznis centar bh. dijaspore (Diaspora Business Center) i "Naša perspektiva", dok je suorganizator skupa INTERA Tehnološki Park. Ova aktivnost je podržana kroz USAID Projekat “Diaspora Invest”.

Ciljevi ovogodišnjeg foruma su stimuliranje investicija i poslovne saradnje sa hercegovačkom dijasporom i prezentiranje hercegovačke regije kao atraktivne investicijske destinacije.

Pozivamo Vas da se registrujete putem formulara http://goo.gl/forms/BcjC86GGVO.

Učesnici su oslobođeni plaćanja registracijske naknade. Također, finalna agenda će biti potvrđena od strane organizatora do 22. jula 2018. godine. Organizator zadržava pravo finalnog izbora učesnika/ca i govornika/ca (panelista), te ne pokriva troškove putovanja i smještaja učesnicima/ama Foruma. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na: 065 766 882, info@nasaperspektiva.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave