Prilagođena privatna (IN HOUSE) savjetovanja za vaše uposlenike

10.07.2020. 08:48 / Izvor: Akta.ba
Prilagođena privatna (IN HOUSE) savjetovanja za vaše uposlenike

Savjetovanja pripremamo prema vašem upitu i potrebama vaših uposlenika i organizacije.

APKE GROUP, agencija za pravni konsalting i edukaciju je vodeći organizator otvorenih i privatnih (In House) savjetovanja iz oblasti javnih nabavki, kancelarijskog i arhivskog poslovanja, ličnih podataka i drugih tema iz oblasti prava.

"U mjesecu julu smo održali niz treninga sa velikim brojem zadovoljnih učesnika te svoju aktivnost u narednom periodu fokusiramo na organizovanje prilagođenih IN HOUSE savjetovanja za naše klijente. 

Savjetovanja pripremamo prema vašem upitu i potrebama vaših uposlenika i organizacije. Ukoliko imate veći broj uposlenika kojima je potrebna dodatna edukacija i savjeti u okviru pomenutih tema, ovakav vid obuke je izuzetno koristan i neophodan.

Predavači i konsultanti Agencije svojim individulanim usmjerenjem i bogatim iskustvom u javnim nabavkama, radnim odnosima, upravnom pravu, privrednom pravu, generalno pravnoj zaštiti interesa subjekata i tome slično daju posebnu kvalitetu teoretskog i praktičnog znanja", navode iz Agencije APKE.

Usluge poslovnog savjetovanja mogu biti mnogobrojne i raznovrsne, ali imaju jednu zajedničku karakteristiku: pružiti stručnu pomoć klijentima što je glavni cilj.

Za sve dodatne informacije obratite se upitima na e-mail: info@apke.ba. Za više informacija pozovite info telefon: 033/863-446, 061/849-330.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave