Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Printec Group - srebreni sponzor 7. CEE Telecoms 2010 Conference, od 27. do 28. januara u Bukureštu

26.01.2010. 11:37 / Izvor: eKapija.ba

Printec Group objavila je svoje učešće kao Srebreni Sponzor 7. međunarodne konferencije CEE Telecoms 2010 koja će se održati u Bukureštu od 27. do 28. januara 2010. godine.

Konferencija će se fokusirati na zadnja dostignuća i najaktuelnije teme u telekomunikacionoj industriji centralne i istočne Evrope kao i tržištu jugoistočne Evrope

Kao ekskluzivni Srebreni Sponzor događaja Printec Group, zajedno sa svojim partnerom Tejas Networks, poziva posjetioce konferencije da posjete štand Printec Group, sretnu se sa njihovim ekspertima i saslušaju njihove i elaborate njihovih strateških partnera o mogućim rješenjima ključnih izazova postavljenih pred moderne telekom organizacije

Posjetioci konferencije će 29. januara 2010. u 12:20 biti u mogućnosti da prate prezentaciju pod nazivom "Razvoj Hibridnih Mreža" (“Evolution of Hybrid Networks”) predavača Dr.Sarath Kumar iz VP Engineering, Tejas Networks, Printec Group’s partnera.

Konferencija je od posebnog interesa za top menadžere, IT specijaliste lokalnih i regionalnih telekom kompanija čije je mišljenje presudno u donošenju strateških odluka.

Konferencija će se fokusirati na trendove u telekomunikacijama kao što su mobilna telefonija, internet, broadband, digitalna TV, triple play, IPTV kao i razvoj 3G. Konferencija će dati informativni presjek regije Balkana pokrivajući razvoj regulative, glavne igrače u fiksnoj telefoniji, mobilnoj telefoniji i broadbandu, novim uslugama i proizvodima za CCE tržište. Eminentni predavači prezentiraće pregršt poučnih studija slučaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave