Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Privredna komora regije Banja Luka organizuje jednodnevni seminar "Priprema, izrada i ocjena investicionih projekata i poslovnih planova", Banja Luka, 24. decembar 2007. godine

17.12.2007. 10:49 / Izvor: eKapija.ba

Privredna komora regije Banja Luka u saradnji sa Njemačkim društvom za tehničku saradnju (GTZ) i Švicarskom agencijom za razvoj i kooperaciju (SDC) organizuje jednodnevni seminar "Priprema, izrada i ocjena investicionih projekata i poslovnih planova".

Seminar će se održati u Privrednoj komori regije Banja Luka, Đure Daničića 1, 24. decembra 2007., od 09.00 do 15.00 časova.

Cilj seminara je upoznavanje sa svrhom poslovnog planiranja i strukturom investicionog projekta kao osnovnog preduslova bilo kojeg investicionog ulaganja kao i upoznavanje sa metodologijom izrade i (pr)ocjene poslovnih planova i investicionih programa.

Ukoliko imate dobru poslovnu ideju, ali Vam nedostaje novac, seminar Vas podučava kako da na najbolji način prezentujete Vašu zamisao banci, potencijalnom investitoru, poslovnom partneru. Kako da ih ubijedite da će ulaganjem u Vašu ideju oploditi novac. Provjerite svoju poslovnu zamisao pretvarajući je u brojke i u novac, poručuju iz Privredne komore regije Banja Luka.

Seminar je namijenjen investitorima, vlasnicima postojećih biznisa ili starterima koji planiraju određeno investiciono ulaganje i drugima koji želi više naučiti iz ove oblasti.

Više informacija o seminaru na stranici Privredne komore regije Banja Luka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave