Probna predavanja uvod u novi ciklus obuke za CNC operatera u INTERA TP-u

31.08.2020. 10:46 / Izvor: Akta.ba
Probna predavanja uvod u novi ciklus obuke za CNC operatera u INTERA TP-u

Niz je pojmova s kojima se svakodnevno susreću CNC operateri na svojim radnim mjestima.

Niz je pojmova s kojima se svakodnevno susreću CNC operateri na svojim radnim mjestima.

Od CNC glodalica pa sve do mjernih protokola, oni u govoru i praksi koriste ključne elemente potrebne za kvalitetno izvršavanje svojih zadataka. Upoznati se s ovim pojmovima, ali i praktičnom primjenom svi zainteresirani imaju priliku na novom ciklusu obuke za CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku. 

Već tradicionalno, prije same obuke, INTERA Tehnološki Park u svojim prostorijama organizira besplatna probna predavanja koja prisutnima nude uvid u sadržaje koje obuka pruža. Nova probna predavanja održat će se u petak, 4.9.2020. godine s početkom u 17h, a predavači će polaznike na njima upoznati s osnovama CNC tehnologija, ali i programom obuke u cjelosti.

S prisutnima će razgovarati o tri modula obuke, čiji je početak planiran za ponedjeljak, 14.9.2020. godine, koji uključuju teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici. Upoznat će ih i s vrhunskim industrijskim strojevima na kojima se obuka provodi, ali i pratećim visokokvalitetnim alatima i ostaloj opremi. Razgovarat će i o dodatnim mogućnostima koje obuka pruža, od kojih se posebno ističe prilika za ostvarivanje kontakata s poslodavcima koji traže nove kadrove.

Svi zainteresirani za probna predavanja mogu se prijaviti na htec@intera.ba. Ne zaboravite da je broj polaznika i na samoj obuci ograničen.

Stoga požurite i napravite korak kojim svoju profesionalnu karijeru možete dovesti na novu razinu!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave