Projekt menadžment u poslovnoj praksi

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Projekt menadžment u poslovnoj praksi

29.01.2019. 09:25 / Izvor: Akta.ba

Iskoristite 20 % popusta do 8. februara

SARAJEVO 18. i 19. februar
TUZLA 20. i 21. februar

Naučite efikasno rukovoditi poslovnim projektima uz austrijski «1st Business Certificate» certifikat. Optimizirajte novac, vrijeme i resurse.

Cilj naših treninga i seminara je povećanje efikasnosti poslovanja. Pomoći ćemo vam da optimizirate vaše rukovođenje projektima i postanete izvrsni u poslovanju. Trening vode vrhunski projekt menadžeri koji svoja dokazana praktična iskustva stavljaju vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi do 16 polaznika. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse. 

Broj polaznika je ograničen na 16! Tokom treninga polaznici se dijele u timove, te kroz praktičan rad na radionici prolaze sve faze upravljanja projektom sa primjerima iz različitih industrija. Dobit ćete priliku direktno komunicirati sa predavačima, te predstaviti realne situacije u radu sa kojima se susrećete.

Od trenera koji su upravljali višemilionskim projektima saznajte i dodatne savjete i trikove koji vam mogu pomoći u svakodnevnom radu.

Ovaj interaktivni trening je namijenjen svima onima koji žele da unaprijede svoje znanje u oblasti upravljanja projektima unutar firme ili organizacije. Projektni menadžment je disciplina koja definiše proces realizacije projekta. Projekt je, za razliku od svakodnevnog posla koji je u pravilu ponavljajuće prirode i neograničenog trajanja, jedinstven, ograničen vremenom, često nepredvidiv.  

Važnost upravljanja projektima se značajno povećala u posljednjih nekoliko godina, a koncept je postao ključni faktor uspješnosti organizacija. Organizacije koje su uspješne u realizaciji projekata su pronašle odgovarajući recept za integraciju ključnih faktora projektnog menadžmenta koji uključuju odgovarajuću metodologiju, projektne alate i zaposlenike koji su edukovani i posjeduju iskustvo u vođenju projekata.

Koristi u organizaciji

Učesnici će teoretski i praktično savladati svaki korak projektne metodologije, te će vaša organizacija biti spremna primjeniti integrirani pristup koristeći metodologiju i alate za upravljanje projektima. Kroz praktične primjere ćete saznati kako da na najefikasniji način isplanirate i realizujete projekat u realnim okolnostima. Nakon treninga, projekt menadžeri i članovi projektnih timova će znati šta se od njih očekuje prije nego što započnu rad na projektu. Rukovodioci neće dolaziti u situacije da na kraju budu iznenađeni velikim razlikama u odnosu na planirano, dobivat će pravovremena upozorenja dok su problemi još uvijek mali, brzo rješivi i čije korekcije ne koštaju malo bogatstvo. 

Kroz praktične primjere ćete saznati kako da na najefikasniji način isplanirate i realizujete projekat u realnim okolnostima.

Teme

 • Iniciranje i uspješno planiranje projekata;
 • Planiranje i upravljanje resursima;
 • Time management (Upravljanje vremenom);
 • Realizacija projekta;
 • Kontrola i monitoring projekta;
 • Održivost projekta.


Predavači

Damir Karamehmedovic i mr. sc. Safet Zečević (biografije predavača na stranici radionice)


Mjesto i vrijeme održavanja:

SARAJEVO 18. i 19. februar, 9-16h, Hotel Hills

TUZLA 21. i 22. februar, 9-16h, Hotel Dorrah 


Networking

Iskoristite priliku za networking sa liderima i kolegama iz industrije.


Certifikat

Po završetku treninga učesnici dobijaju austrijski «1st Business Certificate» certifikat validan u Evropskoj uniji.


Cijena

Redovna cijena: 495 KM + PDV

Cijena sa 20 % popusta za rane prijave do 8. februara: 395 KM + PDV

Cijena uključuje:

 • Stručna predavanja predavača
 • Materijali koji pokrivaju seminar
 • Popis učesnika seminara s podacima za daljnje kontakte
 • Izdavanje austrijskog "1st Business Certificate" certifikata
 • Ručak i kafe tokom pauza

Pogodnost: Fizička lica mogu plaćati do 6 rata putem UniCredit ili Raiffeisen platnih kartica.

 

Požurite, 20 % popusta vrijedi još

 

Više informacija i prijave

 

033 260 505 - Sarajevo
035 245 222 - Tuzla

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave