Proljećni kućni sajam u Centrumu

24.03.2013. 15:35 / Izvor: eKapija.ba
Proljećni kućni sajam u Centrumu

U želji da svojim kupcima još vise izađu u susret, upoznaju sa svim njihovim potrebama i zahtjevima, Centrum Trade Banja Luka osmislio je Proljećni kućni sajam koji je omogućio direktan susret saradnika, partnera sa kupcima i krajnjim korisnicima.

U želji da svojim  kupcima još vise izađu u susret, upoznaju sa svim njihovim potrebama i zahtjevima,  Centrum Trade Banja Luka osmislio je Proljećni kućni sajam  koji je omogućio direktan susret saradnika, partnera sa kupcima i krajnjim korisnicima.
 
Održavajući kontinuitet rasta odlučni smo na našem putu da idemo još dalje, još bolje. To potvrđuje i ovogodišnji peti po redu Proljećni Kućni sajam Centruma. Ponosni smo što na jednom mjestu možemo  okupiti naše prijatelje izlagače i posjetioce te u dobroj atmosferi provedemo druženje sa njima, u duhu 
stručnih prezentacija ali i  predstavljanja noviteta, poručuju iz Centruma, dodajući da se očekuje prisustvo preko 50 izlagača iz regije i Evrope. 
 
Osim toga, Veliki Kućni sajam Centruma sa sobom donosi velike popuste, stručne savjete i prezentacije, komunikaciju sa stručnim predstavnicima najvećih kompanija Evrope, druženje koje traje tri dana i to na sljedećim lokacijama:
 
03.04.2013. Centrum Gradiška
04.04.2013. Centrum Zalužani
05.04.2013. Centrum Starčevica
 
Za sve detaljnije informacije kontaktirajte a 066/830-613.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave