Najave / DOGAĐAJI

Pružanje mentoring usluga za subjekte male privrede

28.09.2018. 10:13 / Izvor: Akta.ba

Privredna/Gospodarska komora FBiH obavještava da Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta vodi projekat besplatnog mentoringa za mala i srednja poduzeća, koji se odvija na teritoriji Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Japanskom agencijom za međunarodnu saradnju (JICA).

Objavljen je Javni konkurs za preduzeća „Pružanje mentoring usluga za subjekte male privrede", koji traje do 12.10.2018. godine. Usluga mentoringa je besplatna za mala i srednja poduzeća, a ima za cilj pružanje podrške nesmetanom razvoju i smanjenju broja neuspješnih poduzeća, kroz pružanje sveobuhvatne i blagovremene podrške korisnicima. Standardizirani set usluga realizuje se preko razvojnih agencija koje imaju svoje ovlaštene mentore.

Kao vid komunikacijskog kanala od ove godine mentoring projekat u BiH ima i svoju Facebook stranicu, na kojoj se plasiraju plaćeni Facebook oglasi za javni konkurs.

Više informacija o projektu mentoringa možete pronaći ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave