Prvi Professional Scrum Product Owner trening u BiH

12.06.2014. 13:49 / Izvor: eKapija.ba
Prvi Professional Scrum Product Owner trening u BiH

Prvi Professional Scrum Product Owner trening u BiH Bosnia Agile i Scrum.org organiziraju oficijelni i certificirani, ali i dalje zabavan i uzbudljiv Professional Scrum Product Owner (PSPO) kurs.

Bosnia Agile i Scrum.org organiziraju oficijelni i certificirani, ali i dalje zabavan i uzbudljiv Professional Scrum Product Owner (PSPO) kurs. Ovo je prvi trening ovog karaktera u Bosni i Hercegovini sa veoma popularnom cijenom nego u inostranstvu. Trodnevni kurs je na temu optimiziranja vrijednosti softverskih proizvoda i sistema vođen od strane poznatog Ralpha Jochama, prvog certifikovanog Europskog Scrum.org predavača. U toku prva dva dana, učite o Product Ownership u Scrum-u, što danas zahtijeva više od znanja pisanja sistemskih zahtjeva ili upravljanja Product Backlog-om. Profesionalni Scrum Product Owner-i moraju imati konkretno znanje i razumijevanje svega što utiče na vrijednost proizvoda koje razvijaju. Treći dan, tim će uživati u zabavnoj i uzbudljivoj rafting tim building aktivnosti.

Ovo je jedinstvena prilika da učite, zabavite se i certificiraj te se. I to nije sve. DA, svi polaznici kursa će također dobiti i BESPLATNU kartu za jednu projekcija na Sarajevo Film Festivalu.

Za sve učesnike kursa, obezbijeđen je materijali sa predavanja, tim building rafting aktivnost sa prevozom do rafting lokacije, BESPLATNA karta na jednu od projekcija na Sarajevo Film Festivalu, te vaučer za polaganje PSPO I i popust od $200 za PSPO II ispit.

Rana registracija je otvorena i zatvara se Jula 15, 2014. Za više informacija o kursu i kako se možete registrovati, pogledajte http://tiny.cc/BA_PSPO.

 Bosnia Agile vam preporučuje da nas pratite preko naših društvenih stranica LinkedIn, FaceBook ili Twitter gdje možete naći informacije o drugim aktivnostima Bosnia Agile-a.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave