Radionica: Spremnost za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu

04.10.2019. 08:45 / Izvor: Akta.ba
Radionica: Spremnost za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu

Svjetska banka, u saradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH, organizuje radionicu o Spremnosti za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu.

Svjetska banka, u saradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH, organizuje radionicu o Spremnosti za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu, koja će se održati 14.10.2019. godine u Sarajevu, sa početkom u 09.00 sati.

Cilj ovog događaja je da se podstakne razvoj kapaciteta pružalaca usluga da podrže preduzeća u fazi rasta te pomognu etabliranim MMS preduzećima da obezbijede kapital za dalji rast i širenje, time što će im pomoći da postanu Spremna za ulaganja (eng. Investment Ready).  

Radionica će se baviti različitim temama, uključujući poslovanje fondova privatnog kapitala i kako uspostaviti saradnju sa njima, kako oni prepoznaju ulaganja i vrednuju kompanije te kako preduzeća mogu da ostave djelotvoran prvi utisak i budu spremna da privuku investicioni kapital.

Radionica se održava u prostorijama P/G K FBiH (ul. Branislava Đurđeva br. 10, velika sala u prizemlju). Učešće na radionici je besplatno.

Broj učesnika je ograničen te Vas ljubazno molimo da potvrdite Vaše učešće putem e-maila na adresu: 
a.handzic@kfbih.com. Registracija za učešće otvorena je najkasnije do 08.10.2019. godine.

Radionica će se održati na engleskom jeziku, a obezbijeđen je simultani prevod. Detaljnije informacije možete pronaći u preliminarnoj agendi.

Za sva dodatna pitanja, molimo da kontaktirate Centar za promociju i edukaciju P/G K FBiH (kontakt osoba: Aida Handžić – tel: 033 566 322 ili e-mail: a.handzic@kfbih.com).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave