Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Recro-Net: CISCO Learning centar 23. avgusta ponovno otvara vrata polaznicima

09.08.2010. 12:40 / Izvor: eKapija.ba

Nakon svečanog otvaranja jedinog zvaničnog CISCO-vog Learning centra u BiH aprila prethodne godine, kompanija Recro-Net se već može pohvaliti nizom kurseva održanih za Ciscovu certifikaciju, te njihovim ispitnim Centrom koji je polaznicima na raspolaganju u svrhu certificiranja usvojenog znanja.

Iz ove kompanije ističu da će njihov Learning centar, za ovu sezonu, zvanično biti otvoren 23. augusta ove godine i da će toga datuma primiti njihove prve polaznike za CISCO edukaciju.

S ponosom predstavljaju i njihov originalni CISCO laboratorij koji služi u svrhu praktičnog utvrđivanja znanja, ispitivanja i rada direktno na CISCO-voj opremi.

RECRO-NET nudi od osnovnog školovanja za početnike u Cisco mrežnim tehnologijama (ICND1.2, BSCI, BCMSN) do naprednog školovanja za mrežne profesionalce (npr. tečajevi MPLS, BGP QOS), za certifikacije CCENT, CCNA, CCDA, CCNP, CCDP, CCIP, CCSP, CCVP. Pored zvaničnih CISCO kurseva, ova kompanija nudi i vlastito izrađene kurseve prilagođene specifičnostima BH tržišta: IP NET, IP Multicast.

"Organiziramo i takozvane Custom kurseve koji će uključiti obuku i workshops iz oblasti sigurnosti informacionih tehnologija koji su jako zanimljivi za širu publiku po svojoj specifičnosti i obuke u našem CISCO labaratoriju", kažu nam iz ove kompanije.

Osim toga njihovi visoko obrazovani, široko certificirani, iskusni stručnjaci iz svojih oblasti za svaki predstavljeni problem mogu ponuditi specifično, prilagođeno rješenje. `Naš brand, RECRO-Brand , su naši ljudi¨, ističu iz ove kompanije. Ova kompanije se također, bavi stalnim praćenjem najnovijih postignuća u IT sektoru, a sve temeljeno na stručnim kompetencija i poslovnoj korektnosti što je, smatraju, ključ za uspješnost na tržištu.

Certificirani predavači

Predavači na ovim seminarima su certificirani treneri koji imaju dugogodišnje iskustvo. Jedan od njih je Bojan Kornijenko, konsultant, sigurnosni expert i CISCO certifikovani trener. Posjeduje certifikate iz oblasti CISCO mrežnih tehnologija (CCNA, CCSP, CCIE# 18598) kao i iz oblasti sigurnosti GIAC (GSEC, GCIA, GCIH, GPEN). Tu je i Kenan Muharemagić, konsultant i CISCO certifikovani trener. Posjeduje certifikate iz oblasti CISCO mrežnih tehnologija (CCNA, CCNP, CCIP, CCVP), te Neven Randić, enterprise business konsultant, stručnjak za Cloud i virtualizaciju. Posjeduje certifikate Microsoft, Vmware, IBM, McAfee, Symantec, HP, Cisco IronPort, Sun tehnologija te Krešimir Segarić, direktor edukacijskih usluga sa CCIE #7691.

D.K.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave