Reenergy Brokerage Event Renexpo BiH 2017

08.11.2017. 10:12 / Izvor: Akta.ba
Reenergy Brokerage Event Renexpo BiH 2017

Na poslovnim susretima, prema preliminarnim podacima, očekuje se učešće kompanije iz Bosne i Hercegovine, Austrije, Belgije, Hrvatske, Srbije...

Evropska preduzetnička mreža u Federaciji Bosne i Hercegovine– Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora  Bosne i Hercegovine i REECO d.o.o. organiziraju međunarodne poslovne susrete pod nazivom: “REENERGY BROKERAGE EVENT RENEXPO BIH 2017“ .

Poslovni  susreti će se održati  09. novembra 2017. godine u Hotelu Hills u Sarajevu (ul. Butmirska Cesta 18), u okviru 4. međunarodnog sajma i konferencije za obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost, zaštitu okoline i upravljanje vodama- RENEXPO® BiH.

U plenaranom dijelu poslovnih susreta, prema programu, bit će upriličena prezentacija programa COSME i Enterprise Europe Network, programa HORIZON 2020 u Bosni i Hercegovini, te predstavljeni izvori finansiranja za međunarodne partnerske projekte – EUREKA.

Na poslovnim susretima, prema preliminarnim podacima, očekuje se učešće kompanije iz Bosne i Hercegovine, Austrije, Belgije, Hrvatske, Srbije, Estonije, Njemačke, Mađarske, Slovenije i Italije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave