Sajam arhitekture, građevinskih materijala i sistema BAU 2019

01.12.2018. 00:09 / Izvor: Akta.ba
Sajam arhitekture, građevinskih materijala i sistema BAU 2019

Sajam BAU je poslovna, komunikacijska i informacijska platforma za sve koji su uključeni u projektovanje i izgradnju građevinskih objekata. T

Privredna komora Federacije BiH obavještava Vas da će se od 14. do 19. januara 2019. godine, na prostoru sajma Messe München International održati vodeći svjetski stručni sajam za arhitekturu, građevinske materijale i sisteme – BAU 2019.

Sajam BAU je poslovna, komunikacijska i informacijska platforma za sve koji su uključeni u projektovanje i izgradnju građevinskih objekata. To je mjesto susreta ne samo za arhitekte, građevinske inženjere i projektante, već i za sve privredne subjekte koji se bave zanatstvom, trgovinom, poslovanjem nekretninama, kao i za stručne medije.

Posjetitelje sajmu BAU 2019 očekuje:

• Više od 2.100 izlagača iz 45 zemalja;

• 19 sajamskih hala sa površinom preko 200.000 m²;

• Više od 250.000 posjetilaca, iz struke sa svih kontinenata svijeta;

• Svi  važni zanatski radovi, materijali i proizvodi na jednom mjestu.

Bogat konferencijski program sa posebnim osvrtom na buduće aspekte gradnje se nadopunjuje vodećim temama sajma BAU 2019: 1. digitalizacija: procesi + arhitektura, 2. umrežavanje: živjeti + raditi, 3. integral: sistemi + konstrukcije, 4. smart: svjetlost + zgrade.

Mnogi izlagači će ponuditi svoja rješenja, a teme će se protezati i na forume sajma BAU kao i na specijalne izložbe. Vrhunac sajma BAU predstavlja događaj "Duga noć arhitekture".

Kupovina ulaznice vrši se na http://www.bau-muenchen.com/en/Home/Visitor/Tickets, a posjetioci koji ulaznice kupe unaprijed ostvarit će višestruku korist: povoljnije ulaznice i smanjeno vrijeme čekanja na sajmu.

Više informacija o sajmu možete naći na internet stranici www.bau-muenchen.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave