Sajam MOS od 11. do 17. septembra u Celju

24.08.2013. 10:23 / Izvor: eKapija.ba
Sajam MOS od 11. do 17. septembra u Celju

Sajam MOS važi za najveću sajamsku manifestaciju i poslovni događaj u regiji, koji nudi kompletnu ponudu malih i srednjih poduzeća.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine informira privredne subjekte u Bosni i Hercegovini da će se u periodu od 11. do 17. septembra 2013. godine u Celju održati 46. međunarodni sajam poduzetništva i obrta- MOS. Sajam MOS važi za najveću sajamsku manifestaciju i poslovni događaj u regiji, koji nudi kompletnu ponudu malih i srednjih poduzeća (novi trendovi, posebne ponude, popusti i rasprave o najnovijim poslovnim mogućnostima) i ima najveći broj posjetitelja.

Najveća prednost ovog sajma je, kako navode organizatori, niz posebnih ponuda i mogućnost za kupovinu proizvoda i usluga na samom sajmu. U poslovnom okruženju MOS je poznat kao događaj koji se ne propušta zbog velikih poslovnih prilika.

Na prošlogodišnjem MOS-u, na više od 65.000 m2 izložbenog prostora, predstavilo se više od 1.600 izlagača iz 34 zemlje, a organizirano je više od 100 pratečih sajamskih događaja ( okrugli stolovi, predavanja, sastanci,.).

Više informacija o predstojećem sajmu zainteresirani mogu pronaći na www.ce-sejem.si.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave