Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Sajam poslovnog povezivanja od 03. do 05. septembra 2009. godine u Bihaću - Povezivanje malih i srednjih preduzeća iz sjeverozapadne Regije BiH

31.07.2009. 11:21 / Izvor: eKapija.ba

PLOD Centar Bihać – Centar za promociju lokalnog razvoja ove godine u septembru u saradnji s Općinom Bihać i Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona, u sklopu projekta Regionalni Centar za poslovno povezivanje organizira Sajam poslovnog povezivanja koji finansira Delegacija Evropske komisije za BiH.

Sajam poslovnog povezivanja će se održati od 03. do 05. septembra 2009. godine u Bihaću, BiH, u sklopu 7. međunarodnog ekološkog sajma "EKOBIS 2009.", saopćeno je iz PLOD Centra.

Cilj Sajma je povezivanje malih i srednjih preduzeća iz sjeverozapadne Regije BiH sa inostranim poduzećima, kao i povezivanje općina Unsko-sanskog kantona s domaćim i stranim investitorima koji su zainteresirani za ulaganje privatnog kapitala u investicione projekte općina putem javno privatnog parnterstva.

Sajam poslovnog povezivanja traje 3 dana i pored jedan-na-jedan sastanaka, unaprijed dogovorenih između domaćih i stranih poduzeća uključuje jedan-na-jedan sastanke između poduzeća i općina, te kao takav predstavlja jedinstvenu priliku za upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera i stvaranje preduslova za konkretnu poslovnu suradnju. Učešće na sajmu je besplatno, a sve informacije i detalji se mogu naći na stranici Sajma www.fair.plod.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave