BBI VIP Business Club: Prezentacija privrednih potencijala Malezije, Saudijske Arabije, Kine, Irana i Albanije, 01.10.2009. godine u Sarajevu

30.09.2009. 11:58 / Izvor: eKapija.ba
BBI VIP Business Club: Prezentacija privrednih potencijala Malezije, Saudijske Arabije, Kine, Irana i Albanije, 01.10.2009. godine u Sarajevu

Bosna Bank International VIP Business Club 1. oktobra 2009. godine za svoje članove, ali i druge zainteresirane privrednike iz BiH, organizira prezentaciju privrednih potencijala i društveno-ekonomskog okruženja Malezije, Kine, Irana, Albanije i Saudijske Arabije, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću BBI.

Prezentaciju će održati ambasador Kraljevine Saudijske Arabije u BiH NJ.E. Eid bin Mohammed bin Ali Thakafi, ambasador BiH u Maleziji NJ.E. Ensar Eminović, imenovani ambasador BiH u Iranu NJ.E. Emir Hadžikadunić, imenovani ambasador BiH u Kini NJ.E. Amel Kovačević i nerezidenti ambasador BiH u Albaniji NJ.E. Nusret Čančar.

Prisutnima će se obratiti i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Haris Silajdžić i direktor Bosna Bank International mr. Amer Bukvić.

Prezentacija će se održati u u Hotelu Hungaria na Ilidži, sa početkom u 11 sati.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave