Peti seminar za sekretarice, poslovne asistente i ostalo administrativno osoblje, 11. i 12. novembar, Vlašić

27.10.2010. 12:55 / Izvor: eKapija.ba
Peti seminar za sekretarice, poslovne asistente i ostalo administrativno osoblje, 11. i 12. novembar, Vlašić

Usljed interesovanja koje je izazvao četvrti seminar Centra za edukaciju Pro Educa, namijenjen sekretaricama, poslovnim asistentima i ostalom administrativnom osoblju koji je bio održan u oktobru na Vlašiću, organizator je pripremio još jedan seminar u istom planinskom ambijentu vlašićkog wellness Hotela Blanca.

Seminar koji organizira Pro Educa zakazan za 11. i 12. novembar je peti po redu seminar koji su u protekle 3 godine pohađali učesnici iz BiH, Srbije i Slovenije. Osoblje kako javnih institucija, tako i privatnih kompanija, korporacija i nevladinog sektora, na ovim edukativnim događajima učilo je od renomiranih predavača iz regije. Struktura seminara obuhvata teme kao što su interna komunikacija u firmi, upravljanje vremenom i ličnim razvojem, poslovni izgled, važnost i uloga interneta u modernom poslovnom komuniciranju, ali i predavanja na temu ekološki održivih kancelarija.

Seminari se organiziraju u cilju podrške edukaciji odraslih i zapravo su kombinacija alata putem kojih se učesnici u svojim radnim sredinama mogu nametnuti kao konkurentni i edukovani za izazove koje nosi poslovanje današnjice, ali i sredstvo kojim mogu učvrstiti svoje postojeće pozicije i otvoriti perspektive za poslovna napredovanja.

Portparol Pro Educe, Sonja Maličević kaže kako Pro Educa jednako kao i na odabir predavača i tema pazi i na odabir lokacije i ambijenta u kojem se seminari održavaju.

"Nama je cilj da stvorimo pogodne preduslove za participaciju na našim seminarima. Smatramo da je neophodno u proces učenja zarad boljih konačnih rezultata uvrstiti opušten ambijent, mogućnost za zabavu i relaksaciju naših učesnika; zabavnu atmosferu u toku rada koju praktikuju naši predavači podržavaju i wellness tretmani kojima nagrađujemo učesnike, ali i muzičke večeri i slično", izjavila je Maličević, dodavši kako je upravo slušanje sugestija učesnika tajni recept za trogodišnji uspjeh seminara Pro Educe.

Svi zainteresirani za ovaj seminar koji više informacija i prijave mogu naći na stranici organizatora – www.proeduca.net

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave