Samit ženskog liderskog preduzetništva za jugoistočnu Evropu 2019

13.03.2019. 10:27 / Izvor: Akta.ba
Samit ženskog liderskog preduzetništva za jugoistočnu Evropu 2019

Samit će se održati u petak, 05. aprila 2019. godine, u Hotelu Holiday, Zmaja od Bosne 4 , Sarajevo sa početkom registracije u 8:45 časova.

Regionalna asocijacija poduzetnica "Poslovna žena" u saradnji sa Vanjskotrgovinskom/ Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, a uz podršku Kantona Sarajeva, Grada Sarajeva i Turističke zajednice Kantona Sarajeva organizuje „Samit ženskog liderskog preduzetništva za jugoistočnu Evropu 2019". U okviru samita će se održati i b2b susreti bosanskohercegovačkih firmi i firmi iz zemalja regiona, koji će biti organizovani od strane Evropske preduzetničke mreže.

Samit će se održati u petak, 05. aprila 2019. godine, u Hotelu Holiday, Zmaja od Bosne 4 , Sarajevo sa početkom registracije u 8:45 časova.

"Samit ženskog liderskog preduzetništva za jugoistočnu Evropu 2019" je događaj koji će okupiti najeminentnije govornike i govornice iz politike, biznisa, akademske zajednice i NGO sektora sa ciljem promovisanja ženskog liderstva u svim segmentima društva. Osnovni cilj samita je utemeljenje centralnog događaja SEE regije, koji će poslužiti kao platforma onih društvenih promjena čiji je cilj unaprijeđenje položaja žene u društvu.

Programom je predviđeno održavanje panel diskusija sa posebnim osvrtom na izazove ženskog liderstva u biznisu, ulozi žena u javnom upravljanju, kao i razmjena iskustava iz zemljama regiona o budućnosti obrazovanja.

U organizaciji Evropske preduzetničke mreže, održaće se poslovni susreti svih registrovanih učesnika.

  • U fokusu su sljedeći sektori privrede:
  • poljoprivreda i prehrambeni sektor,
  • metalo-prerađivački sektor,
  • sektor turizma,
  • građevinski sektor
  • drvni sektor
  • IT sektor, obnovlјivi izvori energije, itd.

Organizatori konferencije pozivaju Vas da učestvujete na konferenciji i B2B susretima u Sarajevu, gdje će preduzetnice imati mogućnost da se upoznaju sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Učešće na poslovnim susretima je besplatno, a registracija učešća je obavezna.

Krajni rok za registraciju je 28. mart 2019. godine.

Rokovi:

28. mart 2019. godine: Krajnji rok za prijavu (prijavite se i kreirajte svoj profil saradnje)

01. april 2019. godine: Izaberite zanimljive profile i rezervišite B2B sastanke

05. aprila 2019. godine: Poslovni susreti u okviru Samita ženskog liderskog preduzetništva za jugoistočnu Evropu 2019 .

Napomena: Nedolazak registrovanih učesnika na poslovne susrete, bez prethodnog otkazivanja do 28.03.2019. godine, naplaćuje se 100 EUR .

Sve informacije o b2b susretima, uključujući registraciju, detaljan program i on-line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici događaja: http://womenleadershipsummit.talkb2b.net 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave