Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Sarajevo: Boljiposao.ba organizira konferenciju "Savremeni trendovi u upravljanju ljudskim potencijalima" - 28. novembar 2007.godine -Kongresna dvorana Hotel Radon Plaza

30.10.2007. 14:27 / Izvor: eKapija.ba

U organizaciji poduzeća Boljiposao, u čijem je vlasništvu i web portal www.boljiposao.ba, 28. novembra tekuće godine, u Kongresnoj dvorani Radon Plaza Hotela u Sarajevu održati će se BiH Konferencija o ljudskim poptencijalima. Najavljeni su eminentni predavači, a kao učesnici se očekuju svi oni HR menadžeri, direktori i rukovodioci iz privatnog i javnog sektora, koji prepoznaju neizrecivu važnost ulaganja u svoje kadrove.

BiH Konferencija o ljudskim potencijalima, koja nosi naziv „Savremeni trendovi u upravljanju ljudskim potencijalima“, a koju organizuje Boljiposao d.o.o., će se održati u srijedu 28. novembra u Kongresnoj dvorani Radon Plaza Hotela u Sarajevu. „Cilj nam je na jednom mjestu okupiti kako stručne predavače, tako i sve HR menadžere, direktore i rukovodioce, iz privatnog i javnog sektora, koji prepoznaju važnost unaprijeđenja svoga znanja i profesionalnog djelovanja, kada je u pitanju savremeno ulaganje u ljudske resurse“ – kazala je Vesna Krajnc, direktorica firme Boljiposao.

Od najavljenih ekspertnih govornika izdvajamo prof. dr Danicu Purg, koja je, između ostalog, dekan poslovne škole Bled. Uživati ćemo i u predavanju gospodina Philip Stiles-a profesora na Cambridge Univerzitetu. Ostali predavači su Aleš Zaletel, utemeljitelj i direktor firme Mojedelo iz Slovenije, te domaći menadžeri ljudskih resursa. Oni će, tokom ove cjelodnevne konferencije, prezetirati aktuelna znanja i novosti iz područja ljudskih potencijala.

„Nakon završetka informativno-edukativnog dijela programa biti će upriličeno lijepo druženje za sve prisutne, koje ćemo iskoristiti i za razmjenu iskustava među kolegama, a i za uspostavljanje novih poslovnih kontakata.“ – dodaje Krajnc.

Boljiposao/eKapija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave