Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Sarajevo: U sjedištu SERDA-e seminari iz građevine 05 i 06. decembra 2007. godine

05.12.2007. 12:56 / Izvor: Fena

U organizaciji bh. Centra za konkurentnost privrede u Evropskoj uniji, u sjedištu Sarajevske regionalne razvojne agencije (SERDA) danas je održan seminar "Upravljanje troškovima u građevini".

Učestvuju respektabilne kompanije kao što su: Hidrogradnja d.d., Hering d.o.o., A3 d.o.o., Intergeos d.o.o., Euroing d.o.o., Sarajevoputevi i drugi, a predavač je bio Tino Antonini, član Uprave Micro grupe, čija je članica Micro edukacija d.o.o iz Sarajeva.

Ovaj seminar održan je u okviru Trening centra za građevinu, arhitekturu i nekretnine, kao i seminar koji će također biti upriličen sutra u sjedištu SERDA-e o temi "Modeli finansiranja u građevini".

Cilj oba seminara je prezentirati privrednicima racionalne modalitete upravljanja troškovima, te finansiranja u građevinarstvu.

Ovo je drugi ciklus seminara koji se realizira za građevinske firme kroz Trening centar za građevinu, arhitekturu i nekretnine.

Centar za konkurentnost privrede u EU nastao je kao rezultat trajnog nastojanja Privredne komore Federacije BiH da svojim djelovanjem potakne razvoj privrede, te Micro edukacije, saradnika Komore, koja svojim kompetencijama, dugogodišnjim iskustvom i dosadašnjim rezultatima stalno doprinosi razvoju cijele regije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave