Najave / DOGAĐAJI

Sastanak prekograničnog regiona Drina-Tara i Info dan o projektnim idejama

11.03.2014. 09:53 / Izvor: eKapija.ba

Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi nastavlja sa aktivnostima vezanim za implementaciju pristupa zasnovanog na razvoju teritorije u okviru EU projekta "Priprema za Implementaciju pristupa zasnovanog na razvoju teritorije na Zapadnom Balkanu - druga faza", saopšteno je iz kancelarije SWG u Višegradu, prenosi opštinski portal.

Šesti sastanak grupe zainteresovanih strana prekograničnog regiona "Drina-Tara", čiji je aktivni član opština Višegrad, održaće se 18. marta od 10 do 16,30 časova, u Hotelu “Andrićev konak” u Višegradu.


U Hotelu " Andrićev konak", 19. marta od 10,30 do 13 časova, održaće se Info dan u vezi sa apliciranjem na aktuelne javne pozive SWG-a.

Info dan će biti prilika da potencijalni korisnici sredstava dodatno predstave svoje projektne ideje i pojasne otvorena pitanja vezana za proces prijavljivanja na predstojeći Javni poziv Stalne radne grupa za regionalni ruralni razvoj u Jugoistočnoj Evropi, za podnošenje prijedloga projekata i grant šema.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave