Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Savjetovanje ekonomista i menadžera BiH: Ilidža, od 24. do 26. januara 2008. godine

11.12.2007. 09:54 / Izvor: Fena

Na sedmom savjetovanju ekonomista i menadžera BiH na Ilidži od 24. do 26. januara 2008. od pozvanih govornika, svoje učešće potvrdili su: dr.Nedžad Branković, federalni premijer, prof. dr. Zlatko Lagumdžija, državni poslanik i univerzitetski profesor; prof. dr. Nikola Grabovac, univerzitetski profesor, mr. Svetlana Cenić, ekonomski analitičar, Faruk Širbegović, predsjednik kompanije „ŠIRBEGOVIĆ", Ranka Mišić, predsjednica Sindikata RS-a i drugi pozvani predstavnici vlada i ekonomski eksperti, te predstavnici različitih bh. asocijacija.

S velikim interesiranjem se očekuje zvanična potvrda učešća premijera ili predstavnika Vlade RS-a i predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, s obzirom na to da se do početka savjetovanja očekuje imenovanje novog (starog) mandatara, odnosno predsjedavajućeg Vijeća ministara.

O mjerama ekonomske politike BiH u 2008. godini, odnosno o svemu onome što predstavlja prednosti i prepreke ekonomskog i privredno-poduzetničkog razvoja u Bosni i Hercegovini, diskutirat će više od stotinu učesnika savjetovanja - ekonomisti, menadžeri, poslodavci, poduzetnici, predstavnici akademske zajednice, predstavnici vlada i sindikata... ekonomske reforme i privredni razvoj Bosne i Hercegovine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave