Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Sector Security u saradnji sa Američkom ambasadom organizuje prezentaciju balističke opreme ArmorCore™, Banja Luka, 12.12.2008. godine

12.12.2008. 11:17 / Izvor: eKapija.ba

Pod pokroviteljstvom Američke Ambasade u Bosni i Hercegovini, a u saradnji sa Preduzećem za fizičko i tehničko obezbjeđenje i zaštitu SECTOR SECURITY iz Banja Luke, 12. decembra 2008. godine u 12 sati u prostorijama Streljačkog saveza Republike Srpske na Rakovačkim barama, održat će se prezentacija proizvoda od neprobojne staklo-plastike ArmorCore™ američke kompanije Waco Composites Ltd.

ArmorCore™ tehnologija kompanije Waco Composites Ltd pripada malom broju materijala koji su u skladu s UL standardima za neprobojne ploče od stakloplastike. ArmorCore™ linija proizvoda izrađuje se u državi Texas u SAD-u, odakle se proizvodi isporučuju domaćim i međunarodnim klijentima.

Kompanija Waco Composites Ltd usko je fokusirana na ovu liniju proizvoda i tokom posljednjih deset godina postala je vodeći svjetski proizvođač neprobojnih materijala.

"Slična prezentacija je nedavno održana i u Sarajevu a, s obzirom na specifičnost ove opreme, prezentacija će biti održana još samo u Banjoj Luci", kazala je za eKapija.ba Sandra Koprivica, pomoćnik generalnog direktora Sector Security.

Prezentaciji će prisustvovati predstavnici Američke Ambasade u BiH, visoki zvaničnici Vlade BiH i klijenti ove zaštitarske firme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave