Seminar: Inovacija proizvoda – ključ za povećanje izvoza na tržište EU

23.11.2017. 13:23 / Izvor: Akta.ba
Seminar: Inovacija proizvoda – ključ za povećanje izvoza na tržište EU

Učešće na seminaru je besplatno za sve zainteresirane kandidate koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji i uz podršku Predstavništva fondacije Konrad Adenauer u Bosni i Hercegovini i Privredne komore Bosansko podrinjskog kantona organizira seminar na temu „Inovacija proizvoda – ključ za povećanje izvoza na tržište EU“ koji će se održati 28.11.2017. godine sa početkom u 10:00 sati u prostorijama Privredne komore Bosansko-podrinjskog kantona u Goraždu (ul. Sinan Paše Sijerčića 19).

Učešće na seminaru je besplatno za sve zainteresirane kandidate koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

Cilj edukacije je upoznati polaznike seminara sa različitim koracima u inovaciji proizvoda, prepoznati mogućnosti za diferencijaciju proizvoda, pokazati polaznicima kako odrediti prioritete projekata u inovaciji proizvoda i upoznati polaznike sa različitim metodama kreativnosti.

Predavač na seminaru „Inovacija proizvoda – ključ za povećanje izvoza na tržište EU“ je Benjamin Duraković, profesor na IUS i stručnjak sa dugogodišnjim radnim iskustvom u bh. i inostranim kompanijama (S&C Electric Chicago, USA). Duraković je ekspert za oblast istraživanja, razvoja, dizajna i inovacije proizvoda.

Popunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti na e-mail adresu mirza.konjo@komorabih.ba ili putem fax-a na broj +387 33 566 205.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je ponedjeljak, 27.11.2017. godine do 12:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi sa seminarom možete dobiti pozivom na broj telefona +387 33 566 204. Kontakt osoba je Mirza Konjo, Sektor za edukaciju VTK/STK BiH.

PREUZMI DOKUMENT:
prijava_inovacija_2017.doc

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave