Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Seminar "Način dobijanja bespovratnih sredstava iz fondova EU" u organizaciji Konzultantske kuće Revicon u saradnji sa Schuman Associates iz Brisela

26.01.2009. 15:10 / Izvor: eKapija.ba

Revicon u saradnji sa Schuman Associates Brisel organizuje seminare "Način dobijanja bespovratnih sredstava iz fondova EU" - iskustva odobrenih projekata, sa ciljem pružanja konkretnih znanja potrebnih uspješnom apliciranju za bespovratna sredstva.

Seminari će biti održani 26. i 27. 01. Mostar - Gospodarska komora FBiH, 27. i 28. 01. Sarajevo - Hotel Holiday Inn i 28. i 29. 01. Banja Luka - Hotel Bosna.

Jedan od vodećih stručnjaka i praktičara, konsultant Jan Dröge, predstaviće učesnicima seminara uspješne projekte koji su finasirani iz fondova EU.

Tokom drugog dana seminara učesnici će proći ključna načela projektnog planiranja, te praktične alate za provedbu pojedinih faza projektnog planiranja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave