Seminar: Priprema ponuđača iz BiH za sudjelovanje na projektima EBRD-a

31.05.2014. 09:15 / Izvor: eKapija.ba
Seminar: Priprema ponuđača iz BiH za sudjelovanje na projektima EBRD-a

Seminar je namijenjen kompanijama iz oblasti građevinarstva, kompanijama koje se bave konsaltingom u raznim oblastima i onima koje nude usluge projektovanja, informatičkim kompanijama, revizorskim kućama.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Agencijom za javne nabavke Bosne i Hercegovine, Svjetskom bankom (WB) i Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), organizira prvi seminar pod nazivom "Priprema ponuđača iz Bosne i Hercegovine za sudjelovanje na projektima Svjetske banke (WB) i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD)".

Seminar će se održati 2. i 3. juna 2014. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH s početkom u 09:00 sati

Cilj ovog seminara jeste povećanje interesa i mogućnosti bh. kompanija za učešćem i dobivanjem ugovora na projektima koje financiraju EBRD i Svjetska banka. Seminar je namijenjen kompanijama iz oblasti građevinarstva, kompanijama koje se bave konsaltingom u raznim oblastima i onima koje nude usluge projektovanja, informatičkim kompanijama, revizorskim kućama.

Drugi dan seminara predviđen je za diskusiju između bh. kompanija i predstavnika Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD-a) i Svjetske banke (WB). Svi oni koji budu imali bilo kakvih nejasnoća iz oblasti navedenih u programu seminara, imaju priliku da ih u općoj diskusiji sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj i Svjetske banke razjasne.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave