Seminar Udruženja GS1: Verifikacija bar- kodova, uštedite vrijeme i novac

23.09.2014. 12:31 / Izvor: eKapija.ba
Seminar Udruženja GS1: Verifikacija bar- kodova, uštedite vrijeme i novac

U okviru svojih stalnih aktivnosti, Udruženje GS1 organizira za svoje članice i sve zainteresirane koji žele više saznati o upotrebi GSl standarda, stručni seminar "VERIFIKACIJA BAR-KODOVA – Uštedite vrijeme i novac".

U okviru svojih stalnih aktivnosti, Udruženje GS1- Udruženje za automatsku identifikaciju, elektronsku razmjenu podataka i upravljanje poslovnim procesima, organizira za svoje članice i sve zainteresirane koji žele više saznati o upotrebi GSl standarda, stručni seminar  "VERIFIKACIJA BAR-KODOVA – Uštedite vrijeme i novac". 

Seminar će se održati 8. oktobra/listopada 2014. godine (srijeda) u Sarajevu, Hotel Radon Plaza, Džemala Bijedića 185, sa početkom u 11 sati.

Teme seminara:

• Uvod, bar-kod - GS1 standard za identifikaciju

• Šta je važno znati kod izrade bar-koda

• Verifikator - uređaj za provjeru ispravnosti bar-kodova

• Verifikacija bar-kodova na vašim proizvodima

Prijave za učešće na seminaru možete dostaviti putem e-maila, faksa, ili poštom, na adresu Udruženja GSl, najkasnije do 6. oktobra/listopada 2014. godine.

Učešće na seminaru je besplatno za sve članice Udruženja GSl.

Seminar će vam pomoći da izbjegnete niz problema koji se mogu pojaviti u toku pripreme i izrade ambalaže, U cilju praktične verifiakcije bar kodova pomoću LVS Integra 510 uređana, GS1 poziva sve učesnike seminara da ponesu nekoliko svojih proizvoda, kako bi se u toku seminara ispitala ispravnost bar kodova.

Sve dodatne informacije o Seminaru možete dobiti na našoj web stranici: www.gs1bih.com ili putem telefona 033/258-646, 033/258-647.  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave