Seminar za PR praktičare u javnom sektoru

01.11.2018. 14:15 / Izvor: Akta.ba
Seminar za PR praktičare u javnom sektoru

Komunikacija, odnosi s javnošću i medijima zavisit će od vaše sposobnosti da ostvarite domet porukom koju šaljete.

Komunikacija, odnosi s javnošću i medijima zavisit će od vaše sposobnosti da ostvarite domet porukom koju šaljete. Komuniciramo svakodnevno, učimo i vrlo dobro znamo koliko vrijedi iskustvo.

Upravo na temelju profesionalizma i iskustva, u periodu od 22. do 24. novembra, u organizaciji ZAMM media CONSULTING d.o.o. Sarajevo, bit će održan Seminar za PR praktičare u javnom sektoru u Dubrovniku.

Kako poboljšati PR poziciju u javnom sektoru, koristimo li dovoljno online medije i društvene mreže i da li je sve što čitamo, slušamo i gledamo plaćeni oglas, samo su neka od pitanja o kojima će govoriti Nađa Lutvikadić Fočo, magistrica žurnalističkih nauka i Hidajeta Čomor, magistrica komunikologije. Bit će postavljeno i pitanje krizne komunikacije, odnosno kriza ili prilika?

Seminar obuhvata  interaktivnu radionicu sa Goranom Milićem, profesorom novinarstva i jednim od najuglednijih TV lica u regionu. Svoje bogato iskustvo Milić će podijeliti s učesnicima seminara te odgovoriti na pitanja prisutnih.

Trodnevni „Seminar za PR praktičare u javnom sektoru“ namijenjen je službenicima koji se bave poslovima komunikacije i medija, konsultantima, menadžerima, direktorima, novinarima i svima onima koji svoje poruke svakodnevno plasiraju u javnost.

Kotizacija po učesniku seminara iznosi 249,00 KM  (PDV se ne zaračunava)

ONLINE PRIJAVA

Napomena: U polje “Poruka” naznačiti naziv seminara na koji se vrši prijava. 

Prijave je moguće izvršti i slanjem popunjene narudžbenice. Više informacije potražite putem e-maila: zamm.media@gmail.com ili putem info-telefona: 033 554 731

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave