Targer seminar: Kako kreirati inovativne proizvode, procese i poslovne modele?

03.12.2021. 12:13 / Izvor: Akta.ba
Targer

U poslovnom svijetu koji se ubrzano mijenja i razvija, za uspjeh nije dovoljno samo raditi stručno, profesionalno i produktivno.

U poslovnom svijetu koji se ubrzano mijenja i razvija, za uspjeh nije dovoljno samo raditi stručno, profesionalno i produktivno. Razlika između uspjeha i neuspjeha je mogućnost da hrabro i agilno stvaramo inovativne vrijednosti – proizvode, procese i poslovne modele. Kako iz perspektive kompanija, tako i na pojedinačnoj ravni svake osobe sa ambicijama za "nešto više".

Tim trenera i konsultanata TARGER INNOVATION FACTORY osmislio je seminar/trening "Kako kreirati inovativne proizvode, procese i poslovne modele?" koji će vam omogućiti novi način kreativnog razmišljanja i inovativnih procesa i kako ih početi primjenjivati.

Seminar/radionica "Kako kreirati inovativne proizvode, procese i poslovne modele?" bit će održan 10. i 11. 12. 2021.g. od 09.00 do 16.00 sati u Hotelu Hills Ilidža.

Glavni predavač je dr. Advan Begović, čije su specijalnosti strateško planiranje, razvoj biznisa i Industrija 4.0, a koji će učesnicima prenijeti korisna iskustva iz uspješnih njemačkih malih i srednjih kompanija, ali i giganata poput firme Siemens. Jedan od predavača je dr. Hadis Bajrić, specijalist za SCM - Supply Chain Management, metode optimizacije operativnih procesa i design thinking, kao i Tarik Kadrispahić, suosnivač i direktor konsultantske kuće Targer Engineering & Consulting.

Trening će biti izveden kao kombinacija seminara, radionice, konferencije i panel diskusije. Pored moderatora i glavnih predavača, svoj nastup će imati i gostujući izlagači i panelisti koji dolaze iz realnog sektora i predstavit će primjere inovativnog poslovanja iz prakse.

Prijavite se putem linka ili na email adresu: info@targer.ba

Učesnici će se kroz teoriju i vježbe upoznati sa nekim od trenutno najpopularnijih koncepata za razvoj inovativnih proizvoda i biznisa, kao što su agilnost, otvorenost prema inovacijama, design thinking, disruptivna tehnologija i poslovni modeli.


Ovaj trening će pružiti odlične smjernice kako kompanije svojim hrabrim, agilnim, proaktivnim i kreativnim pristupom mogu osvajati sve više prostora na tržištu. Ujedno, učesnici će biti izazvani da razmišljaju o primjeni takvih modela na vlastite kompanije i procese, te da kroz mnoštvo grupnog rada, vježbi i diskusija dođu do odgovora o vlastitoj stazi uspjeha kroz inovativnost. Kao dodatna inspiracija, biće prikazani i obrađeni primjeri uspješnih inovativnih strategija i procesa iz Bosne i Hercegovine i svijeta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave