Sistemsko rješenje za geo-promociju

11.06.2019. 11:59 / Izvor: Akta.ba
Sistemsko rješenje za geo-promociju

Seminar će se održati 20.06.2019. godine s početkom u 09:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira seminar na temu „Sistemsko rješenje za geo-promociju (promocija na osnovu geolokacije)", s ciljem upoznavanja privrednih subjekata s promocijom proizvoda i usluga klijentima na osnovu geolokacije, uz predstavljanje sistemskog rješenja Lokator.App - mobilne aplikacije za pametne uređaje.

Seminar će se održati 20.06.2019. godine s početkom u 09:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine (Branislava Đurđeva br. 10, 71000 Sarajevo). Predavač na seminaru će biti dr. sci. Bajrić Sanel.

Seminar ima za cilj predstavljanje geolokacijskog marketinga kao alata u promociji proizvoda i usluga, kao i korištenja geopozicioniranja u promociji proizvoda i usluga ciljanoj skupini (target marketing). Tokom seminara će biti predstavljeno i sistemsko rješenje Lokator.App, mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje, pomoću koje se vrši geo-targetiranje i geo-pozicioniranje marketinških kampanja prema određenoj „lokacijskoj" skupini, te kreiraju specifične akcije, događaji, virtuelne radnje te održava realna komunikacija s ciljanim korisnicima u realnom vremenu (real time chat).

Također, učesnici će imati priliku da se pobliže upoznaju sa pojmom „push notification" marketinga, odnosno promocijom putem notifikacija prema ciljanoj skupini potencijalnih klijenata uz pomoć mobilne aplikacije (Lokator.App).

Učešće na seminaru je besplatno za sve učesnike koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac (prilog) na e-mail adresu seid.hadzibajric@komorabih.ba.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je ponedjeljak, 17.06.2019. godine do 12:00 sati. Kontakt telefon za više informacija +387 33 566 206.

PREUZMI DOKUMENT:
Program

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave