Skup špeditera 27. oktobra u Sarajevu

25.10.2014. 11:34 / Izvor: eKapija.ba
Skup špeditera 27. oktobra u Sarajevu

U okviru ovog skupa biće prezentirane edukativne aktivnosti Instituta za edukaciju VTK BiH iz oblasti špedicije, informacija o uspješnoj revalidaciji trening materijala i programa VTK BiH kod FIATA-e i produženje suradnje s FIATA-om do 2020. godine,

Institut za edukaciju Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine (ECOS) organizira skup špeditera koji će se održati 27. oktobra 2014. godine (ponedeljak) sa početkom u 12:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo).

U okviru ovog skupa biće prezentirane edukativne aktivnosti Instituta za edukaciju VTK BiH iz oblasti špedicije, informacija o uspješnoj revalidaciji trening materijala i programa VTK BiH kod FIATA-e i produženje suradnje s FIATA-om do 2020. godine, te upriličena svečana dodjela certifikata polaznicima FIATA škole špedicije – ciklus/školska godina 2013/2014.

Učesnici skupa će imati jedinstvenu priliku da se u potpunosti upoznaju sa projektom FIATA škole špedicije, nastavnim planom i programom, te prednostima posjedovanja prestižne FIATA diplome, koju izdaje FIATA (Međunarodni savez špediterskih udruženja).

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave