Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Špica seminar za elektronski popis osnovnih sredstava

23.11.2018. 09:48 / Izvor: Akta.ba

Špica seminar za elektronski popis osnovnih sredstava - Sarajevo, 04.12.2018 + mogućnost osvajanja rješenja za popis OS.

Špica Systems 4.12.2018. u Sarajevu organizuje stručni seminar na temu popisa osnovnih sredstava, na kojem ćemo predstaviti koje su to važnosti popisa osnovnih sredstava, koje su prednosti automatizovanog popisa sa bar-kodom, te koja su iskustva naših kupaca.

Više o samom seminaru možete saznati na LINKU gdje možete izvršiti i prijavu učešća.

Seminar je besplatan. 

U međuvremenu, pročitajte naš BLOG o automatizovanom popisu osnovnih sredstava i saznajte koje su to uštede koje možete napraviti uvođenjem naših rješenja za popis osnovnih sredstava uz pomoć bar-koda.

NAGRADNIA IGRA - Svi prijavljeni imaju mogućnost osvojiti besplatnu instalaciju rješenja Frontman FIND za elektronski popis OS. 

Seminar počinje u 11:30 i traje do 14:00, u hotel HIlls u Sarajevu

Prijava na seminar

Tehnologija dugo vremena pojednostavljuje proces popisa osnovnih sredstava. Naše rješenje koristi preko 1000 organizacija, škola i drugih ustanova, a za popis koriste mobilne uređaje za čitanje i naljepnice sa bar kodom. 

Pa koje su prednosti elektronskog popisa?

  • na taj način ubrzavamo sami proces, i do 60%
  • smanjuje se mogućnost pogreške
  • potrebno je manje zaposlenih za izvođenje popisa

Automatizacija popisa osnovnih sredstava će zasigurno olakšati posao vašim zaposlenim, koji će imati više vremena i energije da se posvete svojim redovnim aktivnostima. 

Sigurno vas zaniam visina investicije u takvo rješenje i kako to radi u praksi? Na seminaru ćemo prikazati rad naših rješenja, a naši kolege i kolegice će odgovoriti na sva vaša pitanja. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave