Studijsko putovanje u Bavarsku na temu 'Modernizacija turističkog sektora'

Najave / DOGAĐAJI

Studijsko putovanje u Bavarsku na temu "Modernizacija turističkog sektora"

16.04.2019. 08:44 / Izvor: Akta.ba

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini u okviru programa za unapređenje saradnje "Вауеrn - Fit for Partnership" organizuje studijsko putovanje u Bavarsku na temu "Modernizacija turističkog sektora". Program se realizuje uz podršku Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, a organizacijski partneri u Njemačkoj su Društvo za unapređenje privredne saradnje Bavarske "Вауегп International GmbH", te firma TUM-Tech GmbH.

Troškovi

Studijsko putovanje se organizuje uz finansijsku podršku Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju. Sve troškove programa i smještaja (organizacija i sprovođenje studijskog putovanja, transferi autobusom tokom cjelokupnog boravka u Bavarskoj, hotelski smještaj, hrana i piće, osiguranje, usluge prevođenja, eventualne ulaznice i završni certifikat za učesnike studijskog putovanja) pokrivaju bavarski partneri. Učesnici snose individualne putne troškove, tj. troškove dolaska/odlaska u Minhen, kao i jedinstvenu naknadu za učešće u programu u visini od ukupno 80,00 EUR po učesniku.

Program

Studijsko putovanje se održava u periodu od 24. do 28. juna/lipnja 2019. godine. Program putovanja se sastoji od stručnih predavanja, posjeta firmama i referentnim objektima. Pri sastavljanu konačnog programa organizatori će uzeti u obzir profile prijavljenih učesnika i uskladiti ga s posebnim interesima učesnika, tako da će detaljni program uslijediti nakon formiranja delegacije učesnika.

Postupak prijave

Popunjeni prijavni obrazac i upitnik je potrebno poslati najkasnije do utorka, 07.05.2019. na e- mail sanjin.purgic@ahk.ba. Broj mjesta je ograničen. O konačnom sastavu delegacije i programu odlučuju naši partneri u Bavarskoj na osnovu podataka iz priloženog upitnika o Vašem preduzeću/organizaciji/instituciji.

Obaveznost prijave

Ukoliko prijavljeni učesnik otkaže svoje učešće 14 dana prije početka putovanja, snosi ukupne pripadajuće troškove organizacije i hotelskog smještaja. Prijava učešća u programu podrazumijeva obavezu učešća svakog učesnika u kompletnom programu.

 

PREUZMI DOKUMENTE:
Upitnik BFP BiH Turizam
Preliminarni program BFP BiH Turizam
Prijavni obrazac BFP BiH Turizam

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave