Suradnja Hercegovine i Dalmacije na promociji zajedničke turističke ponude

28.11.2016. 13:02 / Izvor: Akta.ba
Suradnja Hercegovine i Dalmacije na promociji zajedničke turističke ponude

Namjera projekta je da se uspostavljena suradnja unaprijedi na obostranu dobrobit.

MarketMakers projekt koji je dio podrške Vlade Švicarske programu zapošljavanja mladih u BiH, a kojeg provodi konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o. (Posao.ba) će dana 30.11.2016. s početkom u 10.30 sati u Hotelu Mostar u Mostaru predstaviti potencijale za suradnju turističkih agencija i poduzeća iz Hercegovine i Dalmacije u cilju veće razmjene turista i stvaranja veće dobiti za partnere sa obje strane granice.

S obzirom da su Hercegovina i Dalmacija naslonjene jedna na drugu u turističkom smislu te da već postoji određeni vid suradnje između pojedinih turističkih agencija, namjera projekta je da se uspostavljena suradnja unaprijedi na obostranu dobrobit.

Pozvani dionici će kroz prezentacije partnera i izravan prijenos njihovih iskustava moći saznati kako kroz razmjenu novih turističkih ponuda a i kroz primjenu digitalnog marketinga utjecati na razvoj turizma u ove dvije regije. Nakon prezentacija navedenih u dnevnom redu u nastavku, bit će organizirani B2B sastanci između poduzeća iz Hercegovine i Dalmacije.

Ovim događajem projekat želi razvijati partnerske odnose svih aktera u turizmu, dijeliti naša iskustva i kreirati 'bolje sutra' za nas i nove naraštaje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave