al
Susreti informatičkih stručnjaka od kojih profitiraju krajnji korisnici

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Susreti informatičkih stručnjaka od kojih profitiraju krajnji korisnici

15.03.2019. 12:52 / Izvor: Akta.ba

HT ERONET je i ove godine Telekomunikacijski sponzor NetWork 9 konferencije, koja će se održati u Neumu od 27. do 29. ožujka 2019. godine, pod sloganom "Connecting the Dots", a upravo taj slogan se odlično uklapa i HT ERONET-ovu ideju nastupa na konferenciji, kako je rekao Član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a, Tomislav Ruk:

"HT ERONET je telekomunikacijski sponzor NetWorka od samog početka održavanja konferencije. Osim prezentacije naše aktualne ponude, konferencija je idealna prilika da se kolege susretnu s drugim kolegama iz branše, uspostave kontakte, razmijene vrijedna iskustva i ostvare partnerske odnose. To je jako važno, povezati sve točke, pronaći nova rješenja u interesu krajnjih korisnika. To je najveća vrijednost NetWork-a."

HT ERONET, koji je prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u "Digitalnu kompaniju za digitalno doba", svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji će se fokusirati na područje Internet (cyber) sigurnosti i predstaviti uslugu Firewall as a Service, koja poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim odrednicama za različite lokacije i vrste uređaja.

Vijesti o NetWork 9 konferenciji potražite i na službenoj stranici konferencije www.networkkonferencija.ba i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn, a više o HT ERONET ponudi na redizajniranim web stranicama - hteronet.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave