Sutra ceremonija dodjele nagrada Kristalna prizma

24.06.2014. 16:30 / Izvor: eKapija.ba
Sutra ceremonija dodjele nagrada Kristalna prizma

Konsultantska kuća za istraživačko-razvojne usluge i poslovni konsalting Revicon d.o.o. Sarajevo i poslovni magazin Prizma organizuju ceremoniju dodjele nagrada Kristalna prizma.

Konsultantska kuća za istraživačko-razvojne usluge i poslovni konsalting Revicon d.o.o. Sarajevo i poslovni magazin Prizma u okviru projekta Rangiranje banaka, osiguravajućih društava i mikrokreditnih organizacija u BiH, organizuju ceremoniju dodjele nagrada Kristalna prizma.

Konačni rezultati rangiranja za 2013. godinu će zvanično biti objavljeni i prezentirani 25. juna/lipnja 2014. godine u 14.00 sati u bašti hotela Bosnia, kada će se izvršiti i svečana dodjela priznanja. Osim nagrada, ovaj projekat daje i opću ocjenu prošlogodišnjeg poslovanja, te mnoštvo zanimljivih informacija različitim interesnim grupama, od samih učesnika na finansijskom tržištu do korisnika njihovih usluga, priopćili su iz Revicona. 

Također, kako sad već višegodišnja tradicija, Kristalna prizma je prepoznata i dobro pozicionirana u finansijskim krugovima naše zemlje i regiona pa kao takva predstvlja priliku za promociju i povezivanje svih onih koji djeluju na finasijskom tržištu BiH. Napominjemo da se nagrade dodjeljuju u šest kategorija, i to po dvije u tri segmenta finansijskog sektora u BiH koja su uzeta u razmatranje prilikom procesa rangiranja. Kristalne prizme će tako i ove godine biti dodijeljene najuspješnijoj banci, društvu za osiguranje i mikrokreditnoj organizaciji, a priznanja će biti uručena i najuspješnijim menadžerima iz ova tri segmenta, navode iz Revicona. 

Dodjeli nagrada prethodit će okrugli sto na temu "Mogu li izvori finansiranja u BiH biti jeftiniji?". Isti će se održati u sali Bosna hotela Bosnia s početkom u 10.30 sati. Moderator okruglog stola, u čijem će radu učešće uzeti predstavnici finansijskog sektora i akademske zajednice, je prof. dr. Mirko Puljić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave