Najave / DOGAĐAJI

Sutra ceremonija dodjele nagrada Kristalna prizma

24.06.2014. 16:30 / Izvor: eKapija.ba

Konsultantska kuća za istraživačko-razvojne usluge i poslovni konsalting Revicon d.o.o. Sarajevo i poslovni magazin Prizma u okviru projekta Rangiranje banaka, osiguravajućih društava i mikrokreditnih organizacija u BiH, organizuju ceremoniju dodjele nagrada Kristalna prizma.

Konačni rezultati rangiranja za 2013. godinu će zvanično biti objavljeni i prezentirani 25. juna/lipnja 2014. godine u 14.00 sati u bašti hotela Bosnia, kada će se izvršiti i svečana dodjela priznanja. Osim nagrada, ovaj projekat daje i opću ocjenu prošlogodišnjeg poslovanja, te mnoštvo zanimljivih informacija različitim interesnim grupama, od samih učesnika na finansijskom tržištu do korisnika njihovih usluga, priopćili su iz Revicona. 

Također, kako sad već višegodišnja tradicija, Kristalna prizma je prepoznata i dobro pozicionirana u finansijskim krugovima naše zemlje i regiona pa kao takva predstvlja priliku za promociju i povezivanje svih onih koji djeluju na finasijskom tržištu BiH. Napominjemo da se nagrade dodjeljuju u šest kategorija, i to po dvije u tri segmenta finansijskog sektora u BiH koja su uzeta u razmatranje prilikom procesa rangiranja. Kristalne prizme će tako i ove godine biti dodijeljene najuspješnijoj banci, društvu za osiguranje i mikrokreditnoj organizaciji, a priznanja će biti uručena i najuspješnijim menadžerima iz ova tri segmenta, navode iz Revicona. 

Dodjeli nagrada prethodit će okrugli sto na temu "Mogu li izvori finansiranja u BiH biti jeftiniji?". Isti će se održati u sali Bosna hotela Bosnia s početkom u 10.30 sati. Moderator okruglog stola, u čijem će radu učešće uzeti predstavnici finansijskog sektora i akademske zajednice, je prof. dr. Mirko Puljić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave