Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

SWOT: Seminar na temu "Osiguranje kao predmet javnih nabavki", 11.12.2009. godine na Jahorini

07.12.2009. 15:48 / Izvor: eKapija.ba

Udruženje ekonomista RS "SWOT" i Agencija za osiguranje RS organizuju seminar koji će biti posvećen temama koje se tiču osiguranja kao predmeta javne nabavke. Ovu problematiku osvjetliće sa aspekta različitih učesnika ovog procesa. Sve prezentacije će se odnositi na najčešće probleme i propuste prilikom sprovođenja postupka javnih nabavki čiji je predmet osiguranje, a zbog kojih često dolazi do poništavanja postupka javne nabavke ili loše ocjene od strane državnih revizijskih institucija.

Seminar na temu "Osiguranje kao predmet javnih nabavki" bit će održan 11. decembra 2009. godine u hotelu Vučko na Jahorini.

Predavači na seminaru će biti Mr. Boško Čeko - Glavna služba za reviziju RS, Stipo Petričević – Kancelarija za žalbe BiH, Mr. Ostoja Travar – Ministarstvo prosvjete Vlade RS, Zlatan Filipović – Bosna Re, Dragana Ribić – Agencija za javne nabavke BiH i Mladen Jovanović – Agencija za osiguranje RS.

Program seminara u PDF-uklikni za PDF fajl

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave