TAITRA poziva kompanije iz BiH na zastupanje tajvanskih brendova

14.08.2014. 13:53 / Izvor: eKapija.ba
TAITRA poziva kompanije iz BiH na zastupanje tajvanskih brendova

28. oktobra 2014. godine u Taipeiu (Tajvan) održat će se poslovni susreti sa tajvanskim kompanijama pod nazivom "Global Partners Sourcing Conference“.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je primila obavještenje od Tajvanskog vijeća za razvoj vanjske trgovine (TAITRA) da će se 28. oktobra 2014. godine u Taipeiu (Tajvan) održati poslovni susreti sa tajvanskim kompanijama pod nazivom "Global Partners Sourcing Conference“.

Tim povodom TAITRA poziva sve distributerske i zastupničke kompanije iz Bosne i Hercegovine koje su zainteresirane za distribuciju/zastupništvo tajvanskih brendova da se prijave za učešće na ovom događaju.

Za kompanije koje imaju godišnji prihod veći od $30 miliona organizator događaja će snositi troškove povratne avionske karte, smještaja za četiri dana i lokalnog prijevoza (od aerodroma do hotela).

Zainteresirane kompanije popunjen prijavni obrazac (u prilogu) mogu poslati najkasnije do kraja mjeseca avgusta 2014. godine putem e-maila na adresu romania3@taitra.org.tw.

Prijavni obrazac

Program događaja

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave