Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Targer SOI Digital Education Program 2020: Industrija za budućnost

26.04.2020. 08:55 / Izvor: Akta.ba

Obavještavamo vas da Targer School of Industry od slijedeće sedmice pokreće online nastavu za svoje glavne edukacijske programe.

 

Ovim korakom želimo našu kompaniju usmjeriti putem neizbježne digitalizacije poslovanja. A to ćemo učiniti tako što ćemo našim klijentima i cjelokupnoj stručnoj javnosti pomoći da također masovno digitalizuju dio svojih procesa. U ovom slučaju procesa stručne i personalne edukacije, osnaživanja, povezivanja i udisanja dodatne energije i nadahnuća.

 

Cjelokupan program je podržan i izvodi se u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, a u ime njemačke vlade. Ovim putem im se ispred naše kompanije, kao i cjelokupne BH stručne javnosti, srdačno zahvaljujemo. GIZ je svojim pokroviteljstvom osigurao da svi događaji iz naše online serije budu dostupni javnosti bez plaćanja naknade.

 

Cjelokupna škola nosi naziv: Targer SOI Digital Education Program 2020: Industrija za budućnost (Industry for Future).

 

Sastoji se od 4 programa, od kojih su prva dva prilagođena trenutnom stanju ekonmije i industrije uzrokovane Corona krizom:

 

  1. Program 1: PIT Online Serija Panela: Izađimo jači!!!

 

  1. Program 2: Targer SOI Webinar Serija: Liderstvo kroz krizu i neizvjesnost

 

  1. Program 3: Targer SOI Online Trening Serija: Targer Frontline – Škola proizvodnih rukovodilaca

 

  1. Program 4: Targer SOI Online Trening Serija: Lean - Yellow Belt

 

Prva dva programa će se u naredna 3 mjeseca izvoditi u redovnom terminu svakog četvrtka od 18.00 – 19.30.

Dakle, prvi događaj iz naše serije PIT Online panela se održava u čertvrtak, 30.04.2020. u 18.00.

 

Ubilježite sebi datum jer dolaze panelisti od kojih se ima mnogo toga korisnog čuti. Naziv prve panel diskusije je: Šaka u glavu za industriju - Kako ostati na nogama

 

Programi su namjenjeni rukovodećim i stručnim kadrovima proizvodnih kompanija. Kao i svim onima koji s takvima blisko sarađuju. A naravno, i svima onima koji žele ojačati svoje personalne i liderske sposobnosti, te na taj način sebi i svojim kompanijama pomoći da još jači kroče u budućnost. Upravo je hrabro i proaktivno liderstvo potrebno odmah.

 

Prijave na prvi događaj će biti otvorene u ponedjeljak 27.04.2020. Pratite nas (Targer i PIT) za više pravovremenih detalja na našim društvenim mrežama LinkedIN i FB, kao i web stranicama (http://www.targer.ba/soi/ i www.pit.ba).

 

Targer School of Industry – Naše edukacije dodaju vrijednost

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave