Telepartner d.o.o. Sarajevo organizuje promociju i prezentaciju specijalnih vozila Hitne pomoći vlastite proizvodnje

13.12.2006. 13:03 / Izvor: eKapija.ba
Telepartner d.o.o. Sarajevo organizuje promociju i prezentaciju specijalnih vozila Hitne pomoći vlastite proizvodnje

U četvrtak 14.12.2006. u Sarajevu u hotelu Una na Stupu, sarajevska firma TELEPARTNER doo, široj javnosti predstavit će dio vlastitog proizvodnog programa specijalnih vozila Hitne pomoći. Vozila potpuno opremljena za pružanje neodložne medicinske pomoći na licu mjesta, te intezivni medicinski tretman pacijenata u toku transporta, rezultat su višegodišnjih ulaganja Telepartnera u ovaj veoma zahtjevan projekat. Na prezentaciji će biti predstavljena tri specijalna vozila, uz demonstraciju praktične primjene koju će izvršiti medicinsko osoblje Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

"Ponosni smo što vozila iz naše proizvodnje zadovoljavaju visoke evropske standarde, što smo postigli zavidan nivo sigurnosti, ergonomije i udobnosti, te proizveli potpuno domaći proizvod koji će svojom kvalitetom i cijenom, nadamo se, naići na veoma povoljan prijem u BiH i regiji", izjavio je Mladen Franjković, direktor Telepartnera.

Na promociji se očekuje prisustvo oko 200 gostiju iz cijele BiH i to: ambasadora akreditovanih u BiH, ministara resornih ministarstava, direktora i stručnog medicinskog osoblja svih profila iz medicinskih centara cijele Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom svečano će biti uručeni ključevi dva netom prozvedena vozila i to direktorima Doma zdravlja Maglaj i Doma zdravlja Busovača.

Ulaz na promociju isključivo uz pozivnice.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave