Trening - Certificirana edukacija za biznis trenere

15.03.2016. 10:35 / Izvor: Akta.ba
Trening - Certificirana edukacija za biznis trenere

Trening je namijenjen menadžerima i uposlenicima HR sektora, koordinatorima i projekt menadžerima nevladinih organizacija, kao i free lancerima koji se bave edukacijom.

KURGAN Training SARAJEVO Vam predstavlja dvodnevni intenzivni trening TRENING ZA PROFESIONALNE TRENERE Certificirana edukacija za biznis trenere 19. marta – 03. aprila (sub-ned) – 10.00:16.00 h.

Kome je trening namijenjen:

Trening je namijenjen menadžerima i uposlenicima HR sektora, koordinatorima i projekt menadžerima nevladinih organizacija, kao i free lancerima koji se bave edukacijom. Ovaj trening se odnosi na posao biznis trenera, odnosno moderatora ili voditelja bilo koje vrste seminara, prezentacije, sastanaka i sl. događaja.

Zašto prisustvovati:

Na ovom interaktivnom treningu naučićete nove tehnike facilitacije, kako da vodite događaje pod velikim pritiskom i vremenskim ograničenjima, da „ad hock“ rješavate eventualne probleme, da dobijete stručne povratne informacije i iskoristite ih pravilno, dobićete ono najbitnije – specifične praktične vještine.

Sadržaj:

Ovaj trening se odnosi na posao biznis trenera, odnosno moderatora, voditelja bilo koje vrste seminara, prezentacije, sastanaka i sličnih događaja. Trening uključuje oblasti poput opisa poželjnog profila ličnosti samog trenera, šta je potrebno napraviti u fazi planiranja treninga, te samu materijalizaciju treninga, s posebnim naglaskom naglaskom na osiguravanje uključenosti,  kao i rješavanje problema i konflikata. Saznajte kako najlakše angažovati ljude na početku događaja pomoću odgovarajućih tehnika, poticati kreativno razmišljanje, koristiti napredne tehnike postavljanja pitanja, identifikovati potencijalne probleme, uključujući i neangažman, konfliktna pitanja i različte predrasude, dizajnirati i planirati kraće i duže događaje, zatvoriti događaj na jasan i pozitivan način, razumjeti i rješiti sukobe u grupi, procijeniti snagu i stilove za razvoj vlastitih tehnika.

Posljednja faza treninga uključuje praktičan angažman svakog od učesnika u vidu pripreme i prezentovanja treninga na temu po izboru, koji će biti zabilježen video zapisom i profesionalno analiziran u svrhu poboljšanja performansi od strane trenera.

Kotizacija:

1450 KM/750 KM*

*Za članove Entrepreneurship kluba, studente i nezaposlene. Za informacije o učlanjenju kliknite ovdje. (Kotizacija uključuje: participaciju u treningu, predavanja profesionalaca i ljudi iz branše, certifikat, handoute,  snack i osvježenja tokom treninga);

Za učešće je potrebno da se prijavite i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

 KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004; Azize Šaćirbegović bb, 71000 Sarajevo,

Kontakt: GSM: +387 62 861 518 Tel:+387 33 974 407 E-mail: training@kurgan.ba

training.kurgan.ba

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave