Trening na temu "Javno privatno partnerstvo" u Privrednoj komori USK

15.11.2017. 11:57 / Izvor: Akta.ba
Trening na temu 'Javno privatno partnerstvo' u Privrednoj komori USK

Ured koordinatora za reformu javne uprave organizira u suradnji sa Privrednom komorom USK organizira obuku za predstavnike privatnog sektora na temu "Javno privatno partnerstvo".

Ured koordinatora za reformu javne uprave organizira u suradnji sa Privrednom komorom USK organizira obuku za predstavnike privatnog sektora na temu "Javno privatno partnerstvo".

Jednodnevna obuka za predstavnike poslovne zajednice će se održati:

u utorak, 21.11.2017. godine od 10.00 sati
u hotelu Emporium, Bihać.

Za pohađanje navedene obuke poželjno bi bilo da se prijave predstavnici privatnog sektora koji su, na neki način, već uključeni u aktivnosti iz pomenute oblasti, ali i svi oni koji smatraju da će kroz navedenu obuku steći nova znanja koja će im koristiti u daljem obavljanju poslova i zadataka.

Obuka će obuhvatiti slijedeće teme: Javno privatno partnerstvo u praksi, Proces provođenja projekta javno-privatnog partnerstva iz perspektive privatnog sektora, Priprema ponuda privatnog sektora u projektima javno-privatnog partnerstva, kao i Ugovaranje i monitoring.
 
Svi učesnici će dobiti trening materijale, koji između ostalog uključuju i tri namjenski priređene publikacije; Trening vodič za javno-privatno partnerstvo, Metodologija za JPP, te Metodologija za procjenu vrijednosti za novac u projektima javno-privatnog partnerstva - kao i sve ostale prateće materijale.

(Više detalja o sadržaju knjiga, predavačima kao i JPP možete pronaći na web sajtu: www.jpp.ba)

Svi troškovi obuke, uključujući radne materijale, ručak, kafe pauze i sl. biće pokriveni iz sredstava projekta predviđenih za te namjene.
 
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svoje prijave možete poslati do petka, 17.11.2017. godine putem e-maila: pkusk@bih.net.ba ili faxom 037 316 350.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave