Trening za agilno vođenje IT projekata

14.05.2014. 14:47 / Izvor: eKapija.ba
Trening za agilno vođenje IT projekata

Bosnia Agile Scrum Masterclass je dvodnevni trening koji će polaznicima obuke ponuditi puni uvid u principe agilnog razvoja proizvoda, te koncepte i prakse koje definiše Scrum framework.

Probili ste rok za izvršenje projekta? Niste zadovoljili očekivanja klijenta? Premašili ste predviđeni budžet? Doživjeli ste promjenu korisničkih zahtjeva u toku projekta? Ostali ste bez članova tima? Nemojte se brinuti, to se dešava svima. Bosnia Agile sa zadovoljstvom vam predstavlja trening koji će vas uvesti u Scrum - fleksibilan, holistički pristup razvoju proizvoda u kojem razvojni tim i klijent rade zajedno na postizanju cilja projekta.

Bosnia Agile Scrum Masterclass je dvodnevni trening koji će polaznicima obuke ponuditi puni uvid u principe agilnog razvoja proizvoda, te koncepte i prakse koje definiše Scrum framework – trenutno svjetski najpopularniji pristup razvoju inovativnih proizvoda. Trening se izvodi u visoko interaktivnom i kolaborativnom formatu sa elementima predavanja, grupnih diskusija, vježbi, igara i simulacija u učionici.

Trening će se održati u Sarajevu, 12. i 13. juna 2014. godine.

Za više informacija o treningu kliknite OVDJE

Registraciju mozete izvršiti OVDJE

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave