Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Turističke agencije sve na okupu sa "Osmijehom za BiH"

19.09.2007. 13:41 / Izvor: eKapija.ba

Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma u BiH i kampanje "Osmijeh za BiH", 27. septembra 2007. godine u sarajevskom Domu mladih – Skenderija, biće dodijeljeno priznanje "Zlatna turistička ruža" za Turističku agenciju koja je bila najuspješnija u receptivnom turizmu, tj. koja je dovela najviše gostiju.

Selekcioni žiri, Udruženje/udruga turističkih agencija u BiH – UTA BiH, imao je zadatak da od predloženih agencija izdvoji one koje su ostvarile najbolje rezultate, i dale najveći doprinos u povećanju broja turista u Bosni i Hercegovini. Tako su za priznanje "Zlatna turistička ruža" predložene slijedeće agencije: "Dinamik Tours" Brčko, "UNIS Tours" Banja Luka i "Centrotrans – eurolines" Sarajevo.

Svečanost dodjele priznanja "Zlatna turistička ruža" prenosit će Federalna radio televizija i Radio Televizija Republike Srpske, u četvrtak 27.09.2007.godine, u direktnom TV prenosu u 20:00 časova.

Turističko udruženje BiH / eKapija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave