U Mostaru okrugli stol u okviru projekta Ženska strana uspjeha

01.06.2013. 12:51 / Izvor: eKapija.ba
U Mostaru okrugli stol u okviru projekta Ženska strana uspjeha

Projekt za cilj ima jačanje svijesti o ženskom poduzetništvu i liderstvu, te širenje svijesti srednjoškolki, studentica, zaposlenih i nezaposlenih žena u Hercegovini o mogućnostima za bolje korištenje osobnih potencijala.

Okrugli stol u okviru projekta "Ženska strana uspjeha" održat će se u srijedu, 5.6. s početkom u 18 sati, u hotelu Bristol u Mostaru. Ženska strana uspjeha projekt je kojim upravlja Udruga za promicanje kvalitete življenja Plus iz Mostara, a financijski je podržan iz sredstava FIGAP programa, Agencije za ravnopravnost spolova Bosne i Hercegovine.

"Projekt za cilj ima jačanje svijesti o ženskom poduzetništvu i liderstvu, te širenje svijesti srednjoškolki, studentica, zaposlenih i nezaposlenih žena u Hercegovini o mogućnostima za bolje korištenje osobnih potencijala. Kroz tri okrugla stola koja će se održati tijekom 2013. godine cilj nam je motivirati posjetiteljice na ostvarivanje kontakata, razvijanje mreže poznanstava, razmjenu iskustva, te kontinuirano usvajanje znanja", priopćili su iz  Udruge Plus. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave