U sklopu konferencije "Sfera 2018" bit će održani B2B susreti

10.10.2018. 12:22 / Izvor: Akta.ba
U sklopu konferencije 'Sfera 2018' bit će održani B2B susreti

VI Međunarodna naučno stručna konferencija ''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove'' održat će se 24. i 25.10.2018. godine u Mostaru.

VI Međunarodna naučno stručna konferencija ''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove'' održat će se 24. i 25.10.2018. godine u Mostaru. I ove godine konferencija će ponuditi bogat program, edukativne prezentacije i predavanja, debate, diskusije i slično. U sklopu programa bit će predstavljeni i prvi B2B susreti na kojima će učestvovati svi izglagači konferencije. Cilj organiziranja susreta jeste da se učesnicima osigura ambijent za kvalitetno održavanje poslovnih sastanaka, razgovora i prezentacija, a sve u cilju unaprijeđenja poslovanja. Na ovim susretima možete za štandom kompanija održati sastanak i na taj način pronaći nove poslovne partnere, dogovoriti saradnju ili se jednostavno informisati. Susreti olakšavaju komunikaciju i pružaju mogućnost dogovora i pregovora.

Učestvovanje na B2B susretima je besplatno, kao i učešće na konferenciji. Prijavite se putem online linka na službenoj stranici kompanije.

Inače, konferencija okupi oko 400 učesnika s područja regije koji će, osim bogatog progama, moći održati poslovni sastanak sa ciljanim klijentima i partnerima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave