U Zagrebu 8. marta Kongres poduzetnica jugoistočne Europe

02.03.2017. 09:13 / Izvor: Akta.ba
U Zagrebu 8. marta Kongres poduzetnica jugoistočne Europe

U Zagrebu će se na Međunarodni dan žena, 8. marta, održati jedinstveni Kongres poduzetnica jugoistočne Europe

U organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, u Zagrebu će se na Međunarodni dan žena, 8. marta, održati jedinstveni Kongres poduzetnica jugoistočne Europe, do sada najveće okupljanje poslovnih žena u regiji, saopćeno je iz tog centra.

Kongres poduzetnica jugoistočne Europe održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a na njemu se očekuje gotovo hiljadu poduzetnica iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Bugarske i Albanije.

"Kongres poduzetnica jugoistočne Europe u Zagrebu bit će platforma osiguranja razmjene iskustava, stvaranja poslovnih kontakata, povezivanja i unapređenja poslovne mreže poduzetnica, kako bi im pristup i opstanak na tržištu država iz kojih dolaze, ali i regije bio što kvalitetniji, a put do željenog poslovnog uspjeha što izvjesniji", istakla je idejna začetnica i direktorica Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe Sanela Dropulić.

Poduzetnice koje se žele prijaviti za sudjelovanje na Kongresu mogu to učiniti do 7. marta prijavom na službenoj web stranici Kongresa .

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave