Učestvujte na PMI BiH Forumu i saznajte kuda dalje sa Project Managementom

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Učestvujte na PMI BiH Forumu i saznajte kuda dalje sa Project Managementom

20.08.2019. 09:44 / Izvor: Akta.ba

PMI BiH Chapter, bh. ogranak međunarodne organizacije Project Management Institute (PMI), uz podršku Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH, organizuje konferenciju na temu „Kuda dalje s Project Managementom?", koja će se održati 12. i 13. septembra 2019. godine u Sarajevu, u prostorijama Hotela Hills.

PMI BiH Forum predstavlja odličnu priliku za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti i ostvarivanje novih poslovnih prilika. Na pred konferencijskom danu, 12. septembra, Vas očekuje cjelodnevna radionica na temu „Recovery Project Management", a predavač je uvaženi Nenad Trajkovski. 

Cilj radionice je vidjeti da li je moguće i kako spasiti "problematičan” projekat. 

Konferenciju 13. septembra će otvoriti Jasna Pleho, predsjednica PMI BiH Chapter-a, i Catalin Dogaru, PMI regionalni mentor za Regiju 8, Centralna Evropa, kojoj pripada i PMI BiH Chapter.

Keynote speaker je Merete Murch Lange, PMI regionalna mentorica za Regiju 8, North West. O svojim iskustvima u upravljanju projektima, poslovnoj analizi, agilnom upravljanju projektima i lekcijama koje su naučili govorit će istaknuti članovi PMI BiH Chapter-a te voditelji projekata sa zavidnim iskustvom iz regije: Stanislav Strešnjak, Adem Muminagić, Miroslav Aničin, Meliha Arslanagić i Erol Mujanović.

Pozivamo Vas da budete dio prve PMI konferencije u BiH i dio jedinstvene priče u oblasti projektnog menadžmenta. Registracije su otvorene i mogu se izvršiti na oficijelnoj stranici Foruma: https://forum.pmi.ba/

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave