Uđite u svijet CNC tehnologija - probna predavanja u INTERA TP-u

12.01.2019. 08:13 / Izvor: Akta.ba
Uđite u svijet CNC tehnologija - probna predavanja u INTERA TP-u

Jeste li znali da je HTEC centar zapravo skraćenica od Haas Technical Education Center?

Već nekoliko godina CNC operateri čine jedno od najtraženijih zanimanja u regiji, a svi oni se svakodnevno susreću s pojmovima poput CNC glodalice, CNC tokarilice, reznih alata, režima obrade, tehnoloških lista i slično. U subotu, 19.1.2019. godine u 17h INTERA Tehnološki Park ponovno će postati mjesto na kojem svi zainteresirani imaju priliku upoznati se s ovim pojmovima te prisustvovati besplatnim probnim predavanjima za novi ciklus obuke CNC operatera. Probna predavanja će svim polaznicima poslužiti za upoznavanje s CNC tehnologijama dajući im uvid u sve sadržaje koje pruža jedna od najdugovječnijih obuka INTERA Tehnološkog Parka.

Jeste li znali da je HTEC centar zapravo skraćenica od Haas Technical Education Center?

Ulaskom u svijet Formule 1 2016. godine, Haas je postao dijelom najskupljeg i najsofisticiranijeg sporta, a njihova momčad je dobila priliku postati najbržom i najboljom.

INTERA Tehnološki Park ovom obukom polaznicima omogućava upravo to – u HTEC centru možete pronaći brži put do razvoja i steći vještine pomoću kojih možete postati vrhunski CNC operater.

Učite od vrhunskih predavača na suvremenim strojevima!

Obuka CNC operatera, čiji će 16. ciklus započeti u ponedjeljak, 28.1.2019. godine, traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na tri modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici, a izvodi se na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi u HTEC centru INTERA TP-a.

Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja svoje prisustvo mogu potvrditi mail-om na​ htec@intera.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave