Usvojite temeljna znanja o financijama za svoj startup u INTERA TP-u

06.11.2018. 10:10 / Izvor: Akta.ba
Usvojite temeljna znanja o financijama za svoj startup u INTERA TP-u

S ciljem pružanja potrebnih znanja iz ovog područja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatni trening "Financije za startupe“ koji će se održati u četvrtak.

Imati poslovnu ideju i realizirati ju pretvarajući je u uspješno poduzeće izazovan je proces s kojim se suočavaju svi startupi. Iako na početku entuzijastični i uvjereni u vlastiti uspjeh, startup timovi često nailaze na prepreke prouzrokovane neiskustvom ili nedostatkom informacija. Posebno težak izazov na ovom putu često im predstavljaju financije i nepoznavanje osnova financijskog menadžmenta.

S ciljem pružanja potrebnih znanja iz ovog područja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatni trening "Financije za startupe“ koji će se održati u četvrtak, 15.11.2018. godine s početkom u 10h u prostorijama INTERA TP-a. Na ovom treningu svi će se sudionici upoznati s osnovnim financijskim pojmovima, naučiti kako izračunati točku pokrića, susresti se s različitim vrstama financijskih izvještaja, ali i steći potrebna znanja o poreznom sustavu Bosne i Hercegovine. Svoja znanja iz ovog područja kroz jednodnevni trening sudionicima će prenijeti Goran Dodig, voditelj financija i poslovnog konzaltinga INTERA TP-a.

Za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad. Broj sudionika je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava provest će se selekcija tijekom koje će prednost dobiti postojeći korisnici projekta D4STARTUPS te startup timovi i poduzeća ne starija od 3 godine.

Zainteresirani za trening "Financije za startupe“ mogu se prijaviti na linku do utorka, 13.11.2018. godine do 12h.

I ovaj trening INTERA Tehnološki Park organizira kroz aktivnost „Dijaspora za startupe“ (D4STARTUPS) u okviru projekta „Dijaspora za razvoj (D4D)“ koji je projekt Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave